Sider

torsdag den 8. august 2013

Rabarber Muffins m. crumble

Dette er en tørkage, som er blevet en del af vores faste sortiment - og ikke uden grund. Kombinationen af de syrlige rabarber og den søde knasende top, er overdrevet velsmagende!

Rabarber muffins;

Til ca 12 stk.

3 æg
225 gram sukker
1 stang vanilje
100 gram smør
1 dl sødmælk
220 gram hvedemel
100 gram mandelmel
2 tsk bagepulver
1 bundt rabarber

Æg, sukker og vanilje piskes hvidt og luftigt, smøret smeltes, og mælken hældes i. Hvedemel, mandelmel og bagepulver blades, og det hele vendes sammen. Fordeles i muffins forme, og de udskårne rabarber trykkes ned i dejen.

Crumble;

100 gram smør
75 gram sukker
90 gram havregryn
75 gram hvedemel

Alt røres sammen, og smuldres udover muffins.

Bages i ca 15 min, ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar