Sider

fredag den 8. juni 2012

Kokosmakroner

 Denne tørkage er rent faktisk Thomas Sigfred's favorit, og er blevet rigtig populær på Sigfreds kaffebar.
Selvom denne kage ikke ser ud af meget, rummer den en helt utrolig god smag og aroma af kokos, appelsin og chokolade.

(Vi vil lige endnu engang minde på, at i altid kan bestille kager af alle slags til en hver lejlighed. Alt fra boller til tørkager og store festkager. Ring bare 86180816 på hverdage)


 Kokosmakroner;


Ca 20 stk.


240 gram grov kokosmel
200 gram smør
2 æg
125 gram rørsukker
1 tsk vanilje sukker
Skal & saft af 2 appelsiner
ca. 150 gram god mørk chokolade, til at dyppe bunden. 




Alle ingredienser røres sammen på din rørmaskine, sættes på køl minimum én time. 
Formes derefter til toppe, der bages i ca 15 min ( eller til de er gyldne), på 180 grader.
Toppene køles helt af, og dyppes i tempereret chokolade. 

1 kommentar: