Sider

søndag den 28. oktober 2012

Skyr kage med friske bær

Vores skønne niece fyldte 1 år idag, og i den anledning, skulle vi selvfølgelig stå for at lave hendes gæster en rigtig lækker kage. Både med hensyn til smag og udseende, syntes vi selv, at det er en af de bedste kager vi har lavet. Let og frisk moussé, perfekte bunde og flot pynt.

Kagen bestod af;

Tynde, klassiske vaniljebunde med citronskal.
Skyr-moussé med hindbær og jordbær.
Mælkechokolade-ganaché.
Hindbær og jordbær-gelé, samt friske bær.

Vi valgte at lave en skyr-moussé, for at lave en lidt lettere og knap så tung kage, og det fungerede rigtig godt med de friske bær. Vi ved godt, at det ikke er bær-sæson, men det var vores niece's store ønske, og det skulle hun selvfølgelig have lov til, på hendes store dag.

Vores grøntmand tryllede lidt, og fandt nogle bær i
en rimelig kvalitet.

1 kommentar:

  1. Dejligt med de mange smukke billeder og med jeres passion og respekt for bagværkets kunst, detaljer, dufte, smage og nuancer...

    To spørgsmål:
    - kunne man ønske sig opskrifter på mousse, fromage og ganaché til lagkager?

    - har I kendskab til andre gode madblogs?

    Varme hilsner fra en gæst, som har nydt mange hyggelige stunder i Sigfreds lænestole :)

    SvarSlet