Sider

tirsdag den 25. september 2012

Macaroons

 Her er opskriften på vores macaroons:

Giver ca 15 hele macaroons.

310 gram flormelis
190 gram mandelmel
150 gram æggehvide
25 gram sukker

Pisk æggehvide og flormelis sammen indtil massen er helt stiv og blank!
Bland mandelmel og sukker, og vend det i æggehvidemassen.
Vendes forsigtig, så det stadig er luftigt.

Sprøjtes ud på bagepapir i passende størrelse.

Tørres 15-20 min inden bagning.
Bages i 31 min ved 135 grader.

Hvis De ønsker anden farve macaroons, tilsæt da lidt frugtfarve, eller naturlig farve fra fx. kirsebær eller havtorn.

Man kan bruge mange forskellige ganaché til fyld, fx chokoladeganaché;

200 gram mørk chokolade
100 gram sukker
100 gram glykose
50 gram smør
1 dl fløde

Kog fløde, sukker og glykose op.
Smelt chokolade og smør heri.
Køles af til køleskabstemperatur.
Herefter kan man fx. piske den op, for at gøre den lidt mere luftig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar