Sider

lørdag den 29. september 2012

Flødeboller opskrift

 Vi regner med at det nye hit bliver vores hjemmelavede flødeboller. De smager ihvertfald helt fantastisk, og vi deler selvfølgelig opskriften med jér :-)

Bunde;

(ca. 20 flødeboller)

200 gram marcipan
150 gram flormelis
0.5 dl æggehvide

^Røres sammen, og ligges på bageplade som småkager i passende størrelse.
Bages i 10 min ved 180grader.

Skum;

2 dl æggehvide
250 gram flormelis
1 spsk. vaniljesukker

^æggehviderne piskes mens du tilsætter flormelis lidt efter lidt. Piskes til skummet er HELT blank og stiv.

Skummet sprøjtes på de afkølede bunde, og sættes i fryseren ca 30 min.
Flødebollerne overhældes med tempereret chokolade, mens de står på en rist, så overskydende chokolade kan dryppe af.
Pyntes med det dú har lyst til, fx.
citrusskal
frysetørret bær
hakkede nødder
kokos, osv.
velbekomme :-)


1 kommentar:

  1. Jeres kreativitet er virkelig beundringsværdig - og at I deler opskrifterne så rundhåndet med læsere og kunder i Sigfreds Kaffebar, er så fantastisk!
    Tak for jeres indsats :)

    SvarSlet