Sider

mandag den 4. februar 2013

Key west lime pie.

Disse små lækre kager, passer perfekt til vintersæsonens råvarer, og smager dejlig cremet og friskt af lime.

Opskrift: (10-12 små tærter)
Bunde:
400 g fuldkorns digestive kiks
200 g økologisk smør
1 spsk vaniljesukker

- smørret smeltes og røres ud i de knuste kiks sammen med vaniljesukker. Dejen trykkes ud i små tærteforme eller muffinforme. Bages 8 min ved 180*C.

Fyld:
800 g kondenseret mælk
8 økologiske æggeblommer
Skal og saft af 10 limefrugter

- Pisk den kondenserede mælk med æggeblommer, limesaft og skal. Lad massen trække ca 45 min, og sigt den igennem en finmasket si. Hæld fyldet i de små bagte tærteforme og bag 17 min ved 170*C. Tærterne skal køle helt af. Pyntes inden servering med frisk pisket fløde og en limeskive.

1 kommentar:

  1. Tak for en dejlig kage opskrift :-) Den skal jeg helt sikkert prøve at bage..

    Jeg har lige bagt disse Chokolade brownies, så det må blive i morgen :-)

    SvarSlet